Wednesday, January 4, 2012

5 jan 2012

sebelum g ngaji ptg....mood kureng baik

salam semua..... hope semua sihat2...
ermmm aku hari ni sgt2 tk sehat n sgt2 tk best...ntah le ape kenanya....dari pagi pening,meloya n rase tah ape2 lg tah....pagi ni iman ke sek bekalkn sandwich telur n nugget abc,air milo...utk abi nasi grg jadi lah ye...ummi tk larat....
kul 10 ambik iman,terus g lhdn n opah n abi,g anto borang 500 tu,nasib opah pun layak dpt...alhamdulillah....makan kt nasi ayam fudziah,jenuh sumbat tkleh nk masuk...tkdk selera...pastu ade cina kedai hardware buat pasal....mmg bungoks tahap ape ntah la...klau nk marah2 org tkyh niaga,sape suh ko letak barang ko kt atas bumbung......mmg c@#$%^...!!!!!
ptg ni mood iman tk brape nk ok,suh mandi die bt tktau je,jenuh pujuk ajak g ngaji,nasib mau g,mase nk tggal die teriak le plak...tpaksa la tgggu kejap...syg,ummi tk sehat le.....nasib kejap je nangesnye....blk rumah nk lelapkn mata kejap.....kul 5 ambik dak iman yg busyukkk...


mood: nape le ade korang dlm idup aku........sgt2 kecik ati....;-(


babai semua...kite jmpa sok ye..........

No comments:

Post a Comment