Saturday, October 6, 2012

hehehe best2

semakin seronok dgn khdupan sekarang,pedulikan mulut2 negatif,trus pandang ke hadapan demi masa dpan aku n family..


Wednesday, January 25, 2012

FROZEN...........SEDAP

FROZEN GERENTI SEDAP......

SARDIN ROLL....RM 5.50

CUCUR BADAK...RM4.50

DONUT...... RM 4.50

KARIPAP..........RM3.50

POPIA OTAK2......RM6.00

ROTI CANAI.....RM 5.50

SAMOSA....... RM 4.80

PYJAMAS GAPS.....


SEHELAI RM 23.90.....
2 HELAI HANYA RM44.00....





BABY GAP 4Y

BABY GAP 6Y

BABY GAP 6Y

BABY GAP 18-24 MONTH

BABY GAP 2Y


ROMPER
RM 20.90

3-6 MONTHS
RM 3.90

3-6 MONTH
RM 3.90

3-6 MONTH
RM 3.90



READY STOK JANUARI-FEBRUARI 2012

Add caption
































SEBARANG PERTANYAAN BOLEH KOMEN D INBOX YE..........ATAU SMS KE NO 0195905608-HUSNA.......

Wednesday, January 4, 2012

5 jan 2012

sebelum g ngaji ptg....mood kureng baik

salam semua..... hope semua sihat2...
ermmm aku hari ni sgt2 tk sehat n sgt2 tk best...ntah le ape kenanya....dari pagi pening,meloya n rase tah ape2 lg tah....pagi ni iman ke sek bekalkn sandwich telur n nugget abc,air milo...utk abi nasi grg jadi lah ye...ummi tk larat....
kul 10 ambik iman,terus g lhdn n opah n abi,g anto borang 500 tu,nasib opah pun layak dpt...alhamdulillah....makan kt nasi ayam fudziah,jenuh sumbat tkleh nk masuk...tkdk selera...pastu ade cina kedai hardware buat pasal....mmg bungoks tahap ape ntah la...klau nk marah2 org tkyh niaga,sape suh ko letak barang ko kt atas bumbung......mmg c@#$%^...!!!!!
ptg ni mood iman tk brape nk ok,suh mandi die bt tktau je,jenuh pujuk ajak g ngaji,nasib mau g,mase nk tggal die teriak le plak...tpaksa la tgggu kejap...syg,ummi tk sehat le.....nasib kejap je nangesnye....blk rumah nk lelapkn mata kejap.....kul 5 ambik dak iman yg busyukkk...


mood: nape le ade korang dlm idup aku........sgt2 kecik ati....;-(


babai semua...kite jmpa sok ye..........

04 januari 2012


alhamdulillah maseh dipanjangkan umur d tahun 2012......moga dikurniakan kehidupan yg terbaik utk tahun ni.......


hari ni first day iman ke sek tadika DIDIKANKU... seawal 6.30pg iman dh bangun,nmpak bersemangat die nk ke sek... bekal kan dia nugget jejari n air sirap....7.45 anto die ke sek dgn abi, bukak kasut terus masuk kelas....alhamdulillah die tk menangis,ummi abi leh terus balik,tk tunggu2 die dah....kul 10 g ambik naik moto,tgk die tgh membebel kt pagar..."mana mak saya ni?? smbil kepala terjenguk2...hihihihi" kelakor anak ummi ni...sepanjang atas moto dok bcerita tk abis,seronok nampaknye...ye lah d rumah sorg2,bile dpt kawan ramai2 bkn main seronok lagi...

balik rumah minum susu n suh die tido sbb ptg nak ke kelas ngaji plak....pack jadual die,skang dh betambah keje aku sbgai surirumah....alhamdulillah,mane tau kot2 leh kurus skit...hihihi...

dah settle anto iman ke ngaji d tadika yg same....